Tendals Sangrà

Innovació, diversitat, qualitat i servei

Des de l’aportació de generacions passades, en la nostra primera seu d’Agramunt, ens hem consolidat, en la nova nau a Tàrrega, com a fabricants i instal·ladors de tendals i carpes. Creant espais confortables i funcionals adaptats a cada tipus d’arquitectura.

Aquesta activitat principal de tendals per a façanes, camions i de modernes carpes de totes les formes i dimensions es complementa amb altres serveis tradicionals com són els cortinatges, la tapisseria, les mosquiteres...

Actualment, apostem per les noves tecnologies i materials de les firmes nacionals i internacionals més prestigioses per encarar-nos en un futur amb un compromís eficient. Aplicant als projectes les solucions pertinents tant en espais exteriors com interiors.

Ens mantenim fidels als valors que ens defineixen

FILOSOFIA
El nostre objectiu és tenir una bona comunicació des del primer moment, per a garantir el millor servei amb un assessorament personalitzat i una atenció in situ. No només fabriquem i instal·lem productes de qualitat, sinó que també vivim aquesta qualitat. Des de l’interacció amb el client, també en l’instal·lació i en el servei postventa. Complint així les seves necessitats al seu propi gust.

QUALITAT I SEGURETAT
Complint la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (31/1995) publicada al BOE el 1995.11.10. Amb la finalitat de promoure la seguretat i la salut dels treballadors mitjançant l’aplicació de mesures i el desenvolupament de les activitats necessàries per a la prevenció de riscos derivats del treball.

GARANTIA
La garantia de Tendals Sangrà és per un període de dos anys incloent qualsevol defecte de fabricació i instal·lació. Excloent qualsevol avaria provocada per agents atmosfèrics (vents, tempestes, forces majors...), agents elèctrics (pujades de tensió, llamps, interferències...), mal ús, manipulació del producte per personal no autoritzat per Tendals Sangrà i el deteriorament habitual pel pas del temps.