COM ESCOLLIR EL TIPUS DE TELA D’UN TENDAL

El tendal és una de les eines passives més eficients per millorar la temperatura dels habitatges o locals, per això, és molt important escollir la tela indicada segons l'ús que li hem de donar.

 

Tipus de tela:


LONA ACRÍLICA: és el material més habitual per la seva alta capacitat d’aïllament tèrmic i sol tenir tractaments hidròfugs i ignífugs, això sí, els tendals amb lona acrílica estan exclusivament pensats per a la protecció solar i no en cas de pluja intensa. El color té una intensitat i durabilitat molt alta sense importar l'exposició solar i és ideal per a qualsevol tipus d'estructura, ja sigui tendals de braços, stors, pèrgoles, etc.

LONA MICROPERFORADA: és una teixit especial i tècnic que permet la transpiració del tendal i la circulació de l'aire calent acumulat a sota de la superfície de la lona. Permet la visibilitat cap a l’exterior i la privacitat des de l’exterior. En el moment d’escollir aquest tipus de lona s’ha de tenir el compte que el seu pes és considerablement més gran que qualsevol de les altres opcions, així que, en funció de les dimensions del tendal, s’ha de valorar un accionament motoritzat.

 

Per escollir el teixit més adient per a un tendal no has de pensar tan sols en el color, hi ha diferents motius pels quals escollir un o altre.

Tendals Sangrà, t’aconsella sobre aquest tema: tendals@tendalssangra.cat